2018. nov. 25. - 15:00 | Első Állomás: Amerika

Izgalmas koncertkínálattal indítjuk útjára történeténetünk első saját bérletsorozatát a 2018/2019-es évadban. A három hangversenyre szóló bérlettel zenei világutazásra invitáljuk közönségünket, melynek első állomása nem más, mint Amerika.

 

2018. november 25-én, vasárnap délután 3 órakor kórusunk végre megkezdi világkörüli útját: Amerikai Egyesült Dallamok című koncertünkön észak-amerikai kortárs kórusmuzsikával ismertetjük meg a soproni Szent Margit templomba (Sopron, Szent Margit u. 4.) ellátogatókat.

 

Ez alkalommal könnyedebb dallamoknak szenteljük figyelmünket: “Idei évadunkban tudatosan fordulunk fülbemászó melódiák és könnyebben befogadható művek felé. Első koncertünk az Amerikai Egyesült Államok zenei világából merít, amely már mindennapjaink szerves részévé vált filmeken és sorozatokon keresztül.” - fogalmazott Kocsis-Holper Zoltán, a kórus karnagya, aki a koncerten ezúttal is érdekes információkat oszt meg a közönséggel a terítéken lévő darabokkal kapcsolatban.

 

Mit hallhat az, aki ellátogat a koncertre?

Versmegzenésítéseket, spirituálékat, amerikai folk dallamokat, jazzes harmóniákat és különleges hangeffektusokat is. Néhány meditatív, merengő, elmélkedésre ösztönző kórusmű a filmzenék hangulatát idézi; a templomi helyszínhez alkalmazkodván pedig táncos egyházzenei műveket is megszólaltatunk majd. Olyan ma élő, közkedvelt és világszerte ismert zeneszerzők alkotásait is hallhatja majd a közönség, mint Eric Whitacre, Ola Gjeilo, Jake Runestad vagy William Hawley.
Némely dinamikus darab előadása során pedig nem csupán hangszálaikat dolgoztatják meg majd a kórustagok, hanem kezüket és lábukat is, így engedve teret az oldott hangulatú, felszabadult muzsikálásnak. :)

 

Az egész évadra érvényes bérleteink még kaphatók elővételben a Cédrus Könyvesboltban és a GYIK Rendezvényházban 5.500,- (felnőtt), ill. 3.600,- (diák/nyugdíjas) forintos áron.
Egy koncertre érvényes jegyet azonban csak a helyszínen - a szabadon maradó helyek függvényében -, a koncert előtt tudnak váltani.

 

 

A bérletek megvásárlásával a Kórus Spontánusz Egyesületet támogatják.

 

FŐTÁMOGATÓNK:
HargitaHome ingatlaniroda - http://www.hargitahome.com/

TÁMOGATÓINK:
Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium - http://cedruskonyv.hu/
Ubrankovics Gerendaházak Készházak - https://ubrankovics.hu/
KROIS Brewery - http://www.kroisbrewery.com/

 

 

 

     

                              

 

2018. dec. 17. - 16:05 | Artisjus díj karnagyunknak

2019. jan. 22. - 18:56 | KÓTA díj Kocsis-Holper Zoltánnak

2019. márc. 3. - 16:14 | Farsangi Funk a Strokes ütőegyütessel

2019. jún. 22. - 20:00 | Budapesten is lesz koncertünk!

2019. jún. 23. - 15:00 | Eu(ro)fória koncertünkre jegyek

2019. jún. 23. - 15:00 | Eurofória koncert két kórusra

euroforia_plakat20190623

 

Világjáró Kórusbérlet a Kórus Spontánusszal

3. állomás: Eu(ro)fória - Európai kórusmuzsika két kórusra

 

A soproni Kórus Spontánusz a 2018/2019-es évadban útjára indította történetének első, három hangversenyből álló saját bérletsorozatát, amely igazán nagy sikert aratott. Mind az első, mind a második koncertre rengeteg érdeklődőt vonzott be - mindkét esetben teltházzal büszkélkedhetett a társaság.

 

Az Amerikai Egyesült Államok, valamint a Karib-térség és Afrika után hazai vizekre evez a kórus csapata, hiszen a Világjáró Kórusbérlet harmadik, s egyben utolsó állomása Európa. 2019. június 23-án, vasárnap 15 órakor egy egészen különleges koncert várja a soproni Szent Imre templomba látogatókat.

 

Az énekkar vendége ezúttal a Vass Lajos Kamarakórus lesz, akikkel közösen szólaltatják meg a két kórusra írt, nyolcszólamú, egymásnak felelgető műveket. Habár a kettős kórus koncepciója nem újkeletű, - a 16. század végén a velencei iskolában virágzott, de a barokkban is fontos szerepet töltött be - ma ritkábban hallhatunk róla az énekkarok kisebb létszáma miatt. Éppen ezért is számít igazi zenei csemegének a közelgő koncert.

És hogy miként alakult ki a kooperáció a fővárosi vegyeskarral? A Vass Lajos Kamarakórus és a Kórus Spontánusz életében a közös pont a karvezető, hiszen mindkét kórus élén Kocsis-Holper Zoltánt, a Nemzeti Énekkar másodkarnagyát köszönthetjük - az ő személye pedig garancia a jól összehangolt, minőségi együtt muzsikálásra.

 

A koncert repertoárja több korszakon ível át, - a bécsi klasszika kivételével - a reneszánsztól napjainkig válogat a kórusirodalom remekeiből. Műsoron lesz többek között Johann Sebastian Bach Fürchte dich nicht című virtuóz motettája, Kodály Zoltán Miserere című alkotása, valamint Josef Gabriel Rheinberger Esz-dúr miséjének részletei is. Mindezek mellett ősbemutatóra is sor kerül a hangversenyen: Tóth Péter kifejezetten erre a koncertre, Kocsis-Holper Zoltánnak és a Kórus Spontánusznak komponált Liber transitus című műve is felcsendül majd, aznap Sopronban először. Az igazi ősbemutató a soproni koncertet megelőző szombaton Budapesten történik majd, ahol végre a fővárosiak is újra hallhatják a Spontánuszt.

 

Jó hír a kórusmuzsika kedvelőinek, hogy a Kórus Spontánusz jövőre is tervez bérletet, azaz a 2019/2020-as évadban is izgalmas, különleges koncertekkel várja a zene szerelmeseit.

 

2019. júl. 6. - 16:00 | Soproni Kórusünnep 2019

2019. júl. 7. - 15:00 | V. AVIZÓ Karvezető kurzus Sopronban!

V. AVIZÓ Karvezető kurzus Kocsis-Holper Zoltánnal és a Kórus Spontánusszal Sopronban!

2018. július 4-7. (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap).

 

Bővítené karnagyi repertoárját? Szeretne karvezetőként hatékonyabban kommunikálni kórusával? Mindehhez inspiráló, izgalmas fejlődési lehetőséget keres?

...akkor ez az avizó Önnek szól!

 

Ha Ön

- karvezetést közép- vagy felsőfokon tanuló diák, egyetemi hallgató

- vagy már gyakorló karvezető, akkor jelentkezzen MOST!

 

A többnapos kurzus lehetőséget ad, hogy Ön megtanuljon magabiztosan, hatékonyan kommunikálni a kórussal, érthetően instruálni a tagokat. Kurzusunkon fejlesztheti karvezetői önbizalmát, bővítheti repertoárját. A kurzus legjobbjai nyilvános zárókoncerten mutathatják be tudásukat a soproni Kórus Spontánusz élén.

 

FIGYELEM! A kurzuson idén csupán 8 AKTÍV és 10 PASSZÍV hely biztosított!

  

Az idei évben kurzusunk csatlakozik a 2. Soproni Kórusünnep rendezvényhez, melynek során a szombati nap délutánján bárki betekintést nyerhet a műhelymunkába, valamint a kurzus jelentkezői részt vesznek a Soproni Kórusünnep záró eseményén, ezáltal betekintést nyerhetnek egy több száz főt mozgató zenei esemény kulisszái mögé.

 

Kitől tanulhatok a kurzuson?

KOCSIS-HOLPER ZOLTÁN (Sopron, 1982. június 6. –) karnagy, szólóénekes és zenetanár. A Nemzeti Énekkar vezetőkarnagy-helyettese, a Kórus Spontánusz és a budapesti Vass Lajos Kamarakórus művészeti vezetője, 2019-től a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusának vendégkarnagya. A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségének (KÓTA) művészeti bizottsági tagja.


Szakmai versenyek díjazottja, a 6. Eric Ericson Mesterkurzus résztvevője. 2015-ben a Fiatal Kóruskarnagyok 8. Nemzetközi Versenyén Torinóban 2. helyezett lett és az egy olasz mű legjobb tolmácsolásáért járó különdíjat is megnyerte. 2018 nyarán az észtországi Tallinnban megrendezett Europa Cantatnak volt meghívott előadója és kurzusvezetője, valamint a XXVII. Jókai Mór Nyári Egyetem karvezetés tanára.

Tanított karvezetést a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában, és nyolc évig a soproni Horváth József AMI tanára volt. Dolgozott már többek között a Magyar Rádió Énekkarával, a Nemzeti Énekkarral, a Debreceni Kodály Kórussal, valamint a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Szakmai munkásságát a közelmúltban KÓTA és Artisjus-díjjal ismerték el.


A kezdetektől irányítja a soproni KÓRUS SPONTÁNUSZ-t, amely a soproni régió művészeti életének kiemelkedő szereplője. Az együttes a grazi (2008) és rigai (2014) Kórusolimpián egyaránt arany- és ezüstérmes minősítéseket szerzett, 2016-ban pedig a debreceni XXVII. Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenyen ért el 3. és 6. helyet, valamint különdíjat.

  

Milyen darabok kerülnek terítékre a kurzuson?

A kurzuson a következő darabokkal dolgozhatnak a résztvevők:

 

  1. John Bennet: Weep, O Mine Eyes
  2. Hans Leo Hassler: Dixit Maria
  3. Tomás Luis de Victoria: Laudate Dominum a 8
  4. Joseph Haydn: Aus dem Dankliede zu Gott
  5. Liszt Ferenc: O salutaris hostia
  6. William Hawley: Siepe che gli orti vaghi
  7. Ola Gjeilo: Northern Lights
  8. Sydney Guillaume: Kanaval

 

Hol, hogyan jelentkezhetek?

Az AKTÍV státuszra való jelentkezés határideje lejárt. PASSZÍV státuszra való jelentkezés esetén, kérem írjon e-mailt a krisy633 kukac gmail pont com e-mail címre.

 

Mennyibe kerül a részvétel?

A részvételi díj AKTÍV résztvevőknek 19.900.-Ft/fő, mely tartalmazza az egyéni szakmai útmutatást, a közreműködő kórus és – szükség esetén – zongorakísérő, valamint a helyszín biztosítását; egy videófelvételt az adott  résztvevő kórusvezénylési gyakorlatairól; emellett pedig a szombat esti vendégül látást.

PASSZÍV, a kórussal nem dolgozó résztvevőknek a részvételi díj 9.900,-Ft/fő, mely tartalmazza a csoportos szakmai konzultációt, a részvételt a teljes programon – ezen belül választható a kórusban való éneklés is –, valamint az ingyenes belépést a záró koncertre, és a szombati vendégül látást.


Igény szerint soproni szálláskereséshez és -foglaláshoz információ adásával segítséget nyújtunk.


Jelentkezési határidő AKTÍVAKnak:
2019. június 3. (hétfő) éjfél.


PASSZÍV részvételre való jelentkezésre
2019. június 14. (péntek) éjfélig van lehetőség.


TERVEZETT PROGRAMUNK:

július 04. csütörtök (Evangélikus Gyülekezeti ház, Bünker köz):
16:30 Regisztráció
17:00-19:00 Vezénylési gyakorlat (zongorás)
20:00 Kötetlen személyes beszélgetés, ismerkedés
július 05. péntek (Evangélikus Gyülekezeti ház, Bünker köz):
9:30-12:30 Vezénylési gyakorlat (zongorás)
12:30 Ebédszünet
14:00-17:00 Vezénylési gyakorlat (zongorás)
18:00-20:00 Kórusvezénylési gyakorlat a Kórus Spontánusszal
20.00 Kötetlen személyes beszélgetés, a nap értékelése
július 06. szombat (Erdészeti Múzeum, Templom u. 4.):
10:00-12:30 Kórusvezénylési gyakorlat a Kórus Spontánusszal
12.30 Ebédszünet
14:00-15:30 Kórusvezénylési gyakorlat a Kórus Spontánusszal
15:30-18:00 Nyitott kórusvezénylési gyakorlat - Soproni Kórusünnep
19:00 Soproni Kórusünnep a Fő téren
21:00 Kötetlen személyes beszélgetés, a nap értékelése
július 07.vasárnap (Református Templom, Deák tér):
13:00-14:30 Főpróba a Zárókoncertre
15:00 Zárókoncert

(A zongorás vezénylési gyakorlaton a jelentkezők játsszák társaiknak a kórus szólamait.)

  

További információra van szükségem. Kihez forduljak?

Hívjon minket telefonon vagy keressen e-mailben: info@spontanusz.hu

Szakmai kérdésekben: +36/70/205-7055 – Kocsis-Holper Zoltán, kurzusvezető.

Technikai kérdésekben +36/30/400-2547 – Török Krisztina, kórustitkár.

 

A szervezők a program- és repertoár változtatásának jogát fenntartják! A kurzust min. 6 aktív jelentkező esetén tartjuk meg.

2019. júl. 7. - 15:00 | Avizo koncert

2019. júl. 7. - 19:00 | Soproni Kórusünnep 2019 - A Spontánusz részvételével

 

Soproni Kórusünnep 2019

 

Július első szombatján ismét énekhang tölti be Sopron belvárosát. A tavalyi sikeres bemutatkozás után újra itt a Soproni Kórusünnep a Soproni Ünnepi Hetek programjában!

Merüljön el velünk a soproni és Sopron környéki kórusok meditatív kórusmuzsikájában, vagy hagyja, hogy magával ragadja az énekkarok vidám, lendületes éneke! Kíváncsi, hogyan születik meg a kóruséneklés varázslata a karnagyok irányításával? Pillantson a kulisszák mögé! Élje át velünk az emberi hang és a közös éneklés közösségteremtő élményét!

Sopron belvárosban: játszóház, kirakodóvásár, karnagyképző, és sok-sok koncert – 14 kórus az utcákon , tereken, templomban, színpadon! https://www.facebook.com/events/445803682846489/

FELLÉPŐK: Kórus Spontánusz, Fidelissima Vegyeskar Sopron, Sonitus Scarbantiae Női Kar, Csornai Bárdos Kórus, Kirchenchor Oberpullendorf, Kalimba Gospel Gyermekkórus, Völcseji Népdalkör, Liszt Ferenc Pedagógus Énekkar, Haydn Vegyeskar Kapuvár, Fertőszentmiklósi Férfi Dalkör, Liszt Ferenc Férfikar Doborján, Bánfalvi Kórus, Morgenröte Énekkar Ágfalva

A Kórus Spontánusz Programja 15.30-17.30 között látható, hallható:„Hogyan készül a karnagy?!” címmel. Az V. Avizó Karvezető Kurzus nyilvános gyakorlata Kocsis-Holper Zoltánnal, a Kórus Spontánusz tagjaival és a résztvevő karnagyokkal az Esterházy Palota Erdészeti Múzeumban lesz.

19:00-tól a Nyáresti szabadtéri kóruskoncerten is fellépünk a Fő téren.

 

Kórusünnep AJÁNLÓ az egyik szervezőtől, Bognár Lászlótól itt megnézhető.

 

2019. szept. 29. - 17:00 | Spontánusz a KultUtcákon!

2019. okt. 11. - 18:00 | Jótékonysági hangverseny

2019. nov. 23. - 19:00 | Hangverseny Neckenmarktban

2019. nov. 24. - 15:00 | Múlt és jelen

2019. nov. 24. - 15:00 | Múlt és jelen

2020. febr. 16. - 15:00 | Méhek és nem méhek

2020. febr. 16. - 15:00 | Méhek és nem méhek 2020.02.16.

2020. máj. 31. - 15:00 | Fény és sötétség

2022. szept. 11. - 18:00 | Kórusfesztivál Szlovákiában

2022. nov. 12. - 17:00 | ELMARAD!!! Pleyel: Requiem koncert

2022. nov. 26. - 18:00 | Jazz & Bor novemberben

2023. márc. 15. - 18:00 | XXIX. Éneklő Ifjúság Szakmai Napok

2023. máj. 6. - 18:00 | JAZZZZZONANCIA |

2023. jún. 4. - 16:00 | Egy kis éjféli zene - Június 4.

2023. jún. 22. - 16:30 | VII. AVIZÓ! Karvezető kurzus

VII. AVIZÓ Karvezető kurzus Kocsis-Holper Zoltánnal

a Kórus Spontánusszal és a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusával Sopronban!

2023. június 22-25. (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap)

Soproni Zeneiskola (Horváth József Alapfokú Művészeti Iskola, Szélmalom utca 17.)
 

Bővítené karnagyi repertoárját? Szeretne karvezetőként

hatékonyabban kommunikálni kórusával? Mindehhez inspiráló,

izgalmas fejlődési lehetőséget keres?

...akkor ez az avizó Önnek szól!

 

Ha Ön

- karvezetést közép- vagy felsőfokon tanuló diák, egyetemi hallgató

- vagy már gyakorló karvezető, akkor jelentkezzen MOST!

 

A többnapos kurzus lehetőséget ad, hogy Ön megtanuljon magabiztosan, hatékonyan kommunikálni a kórussal, érthetően instruálni a tagokat, és képessé váljék arra, hogy művészeti koncepcióját felépítse, és együttesét végigvezesse a felkészülés folyamatán. Kurzusunkon fejlesztheti karvezetői önbizalmát, bővítheti repertoárját.

A kurzus legjobbjai nyilvános záró koncerten mutathatják be frissen megszerzett tudásukat a két kórus élén.

 FIGYELEM! A kurzuson idén csupán 9 AKTÍV és 10 PASSZÍV hely biztosított!

 

Kitől tanulhatok a kurzuson?

KOCSIS-HOLPER ZOLTÁN Artisjus- és KÓTA-díjas karnagy, szólóénekes és zenetanár, a Kodály Kórus Debrecen vezetőkarnagya, a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetségének (KÓTA) elnöke, 2016-2020 között a Nemzeti Énekkar vezetőkarnagy-helyettese.

A soproni Kórus Spontánusz alapító karnagya, amely együttessel 2001 óta dolgoznak együtt. Számos együttes művészeti vezetését látta el az elmúlt közel két évtizedben: Szent Mihály Énekkar (2005-2011), Gárdonyi Zoltán Református Énekkar (2004-2017), doborjáni MGV Franz Liszt Raiding (2011-2017), valamint a budapesti Vass Lajos Kamarakórus (2017-2020). 2019-2023 között a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusának magyarországi társkarnagya. Gyakran dolgozik vendégként a Nagyváradi Állami Filharmónia Énekkarával.

Koncertezett már a Magyar Rádió Énekkarával, a Nemzeti Énekkarral, a Budafoki Dohnányi Zenekarral, valamint a 6. Eric Ericson Mesterkurzuson a Holland Rádió Énekkarával és a Holland Kamarakórussal.

2015-ben Torinóban, a Fiatal Karvezetők 8. Nemzetközi Versenyén II. helyezést és az olasz kórusművek legjobb előadásáért járó különdíjat nyert. Az Európai Kórusszövetség által szervezett 2018-as tallinni Europa Cantat kórusfesztiváljának egyik kurzusvezetője volt.

Kiemelkedő szakmai munkásságát 2018 decemberében Artisjus-díjjal, 2019 januárjában pedig KÓTA-díjjal ismerték el.

A kezdetektől irányítja a soproni KÓRUS SPONTÁNUSZ-t, amely a soproni régió művészeti életének kiemelkedő szereplője. Az együttes a grazi (2008) és rigai (2014) Kórusolimpián egyaránt arany- és ezüstérmes minősítéseket szerzett, 2016-ban pedig a debreceni XXVII. Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenyen ért el 3. és 6. helyet, valamint különdíjat. Fellépett mások mellett a Capella Savaria kamarazenekarral és a soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekarral.

 

Milyen darabok kerülnek terítékre a kurzuson?

Az eddigi alkalmak tapasztalatai és igényei alapján alkalmat biztosítunk arra is, hogy „félkész” vagy teljesen ismeretlen művekkel is dolgozhassanak a jelentkezők, hogy ezáltal hatékony betanítási és problémakezelési megoldásokat fedezhessenek fel a kórusok és a kurzusvezető segítségével.

 

A kurzuson a következő darabokkal dolgoznak majd a résztvevők:

  • Barabás: Madrigálok Kányádi Sándor verseire (Előhang, Madármarasztaló, Tánc a havon)
  • Clausetti: Saltavan ninfe
  • Kocsár: Hegyet hágék
  • Orbán: 126. zsoltár
  • Farkas: Alkony
  • Szíjjártó: A meséről

 

Betanítandó művek / műhelymunka:

  • Kodály: Szép könyörgés (javarészt tudják a kórusok)
  • Dowland: Come away, come sweet love / Say, Love (nem ismerik a kórusok)
  • Moritz Hauptmann: Abendlied (nem ismerik a kórusok)

 

Zárókoncert

2023. június 25-én, vasárnap 14:00 órától, a Vas- és Villamosipari Technikum aulájában (Sopron, Ferenczy J. u. 7.)

 

Hol, hogyan jelentkezhetek?

Jelentkezni az oldal alján található Jelentkezési lap kitöltésével lehet. 

A kurzusra való jelentkezés elfogadásáról május 31. után visszaigazolást küldünk, a díjat ezek után kérjük befizetni a visszaigazolásban megadott számlaszámra, 2023. június 8., éjfélig. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!

  

Mennyibe kerül a részvétel?

A részvételi díj AKTÍV résztvevőknek 24.900.-Ft/fő, mely tartalmazza az egyéni szakmai útmutatást, a közreműködő kórus és – szükség esetén – zongorakísérő, valamint a helyszín biztosítását; egy videófelvételt az adott résztvevő kórusvezénylési gyakorlatairól; emellett pedig a szombat esti vendégül látást.

PASSZÍV, a kórussal nem dolgozó résztvevőknek a részvételi díj 14.900,-Ft/fő, mely tartalmazza a csoportos szakmai konzultációt, a részvételt a teljes programon – ezen belül választható a kórusban való éneklés is –, valamint az ingyenes belépést a záró koncertre, és a szombati vendégül látást.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé!

Részvétel lemondása: június 20-ig történő lemondás esetén a befizetett részvételi díjat visszafizetjük, június 20-a utáni lemondás esetén a részvételi díj nem jár vissza

 

Igény szerint soproni szálláskereséshez és -foglaláshoz információ adásával segítséget nyújtunk.

 

Jelentkezési határidő AKTÍVAKnak: 2023. május 31. (szerda) éjfél.

PASSZÍV részvételre való jelentkezésre június 16. (péntek) éjfélig van lehetőség.

 

További információra van szükségem. Kihez forduljak?

Hívjon minket telefonon vagy keressen e-mailben: 

Szakmai kérdésekben: +36/70/205-7055 – Kocsis-Holper Zoltán, kurzusvezető.

Technikai kérdésekben +36/30/451-7649 – Soós Tamás.

 A szervezők a program- és repertoárváltoztatás jogát fenntartják!
A kurzust min. 6 aktív jelentkező esetén tartjuk meg.

 

 

2023. júl. 1. - 14:00 | Soproni Kórusünnep

2023. dec. 9. - 18:00 | Adventi koncert


 


Adventi koncertre várjuk Önöket!


 


A Vox Humana Énekkar (Vác) és a Kórus Spontánusz közösen segít ráhangolódni az ünnepekre! Várjuk Önöket szeretettel!


 


A váci kórus művészeti vezetője Sándor Bence, a Kórus Spontánusz művészeti vezetője pedig Kocsis-Holper Zoltán.


 


Zongorán közreműködik: Horváth-Szarka Ábel


 


 


Idópont: 2023. december 9. 18:00


 


Helyszín: Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar, (Sopron Erzsébet utca 9.)


 


Jegyár: 3000 Ft felnőtt, 2000 Ft diák, nyugdíjas. Jegyek elővételben a Cédrus Könyvkereskedés és Antikváriumban, illetve a koncert előtt a helyszínen válthatók.

2023. dec. 16. - 17:00 | Váci karácsonyi koncert

Karácsonyi koncert - Vác

2024. márc. 24. - 15:00 | Világ Világossága

Világ világossága koncert