Ott vagyunk már?!

2014-05-20 11:23:18

HALLOTT MÁR AZ OLIMPIÁRÓL?

És olyan olimpiáról, amit KÓRUSOKnak rendeznek?

 

A soproni Kórus Spontánusz vegyes kar különleges koncertre hívja Önt és családját, barátait! Az énekkar idén júliusban a világ legjobb kórusai között versenyez Rigában, a 8. Kórusolimpia (World Choir Games 2014) két kategóriájában. A versenyen felcsendülő műveket a nagy megmérettetés előtt Ön is meghallgathatja, ha velünk tart!

 

Mit hallhatok a koncerten?
A kétrészes koncerten a Kórus Spontánusz két olimpiai versenyprogramja hallható. Az első részben az egyházzenei kategória műsorát mutatjuk be – Hans Leo Hassler, Thomas Tallis, Felix Mendelssohn-Bartholdy és Csemiczky Miklós egy-egy műve szólal meg.
A második részben pedig a kamarakórus kategória műsorát hallhatja – John Bennet, Claudio Monteverdi, Gulyás László és Orbán György kórusdarabjai csendülnek fel.

 

Mitől lesz különleges ez a koncert?
A hangversenyen megidézzük a kórusolimpiák hangulatát, közönségünknek pedig a kulisszák mögé is bepillantást engedünk: képben-hangban bemutatjuk, milyen állomásokon át vezetett utunk 2008-tól – amikor a gráci Kórusolimpia közönsége előtt léptünk fel – 2014 nyaráig, amikorra elérkeztünk Riga városának kapujához.

 

Aki pedig szívesen énekelne velünk, azt koncertünk végén meglepetés várja!

Ott vagyunk már? A Kórus Spontánusz versenykoncertje. 2014. 06. 07. 17 óra GYIK Rendezvényház

 

LEGYEN ÖN IS MŰSORUNK ZSŰRIJE!
Arany? Ezüst? Bronz? Döntsön Ön! Versenykoncertünk közönségét pontozóívekkel várjuk, amelyek segítségével megadott szempontok szerint értékelhetik műsorunkat, miként a Kórusolimpia nemzetközi zsűrije! Segítsen Ön is véleményével, hogy a lehető legszínvonalasabb produkciót mutathassuk be a világversenyen.

 

TÁMOGASSON MINKET! MEGAJÁNDÉKOZZUK!
A koncert előtt, a szünetben és azt követően támogatói jegyek válthatók, amelyekért ajándékkal - tagjaink kézműves termékeivel és más felajánlásokkal - kedveskedünk.

 

JÓL HANGZIK! HOL VÁSÁROLHATOK JEGYET?
Jegyeket elővételben az alábbi helyszíneken vásárolhat:
Cédrus Könyvkereskedés és Antikvárium,
GYIK Rendezvényház.
valamint a koncert előtt egy órával a helyszínen.

Jegyár: 1800 Ft, 1200 Ft (diák, nyugdíjas).

www.spontanusz.hu/
www.fb.com/spontanusz/
www.youtube.com/korusspontanusz/